fbpx

Docandu για Επιχειρήσεις

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Είτε είστε πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, ασφαλιστική εταιρεία, ξενοδοχείο ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μπορείτε να προσφέρετε ένα επιπλέον όφελος σε όλους τους υπαλλήλους σας - μια βραβευμένη καινοτόμα υπηρεσία υγείας με την οποία μπορούν να διαχειριστούν την υγεία τους και να συμβουλευτούν έναν γιατρό όποτε το επιθυμούν.

Ζητήστε Πληροφορίες

Τι προσφέρουμε;

– ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ DOCANDU –
Τηλεϊατρική συμβουλευτική

Τηλεϊατρική συμβουλευτική

Ζήτησε να μιλήσεις με έναν Docandu γιατρό και πάρε εξ αποστάσεως ιατρικές συμβουλές οποτεδήποτε, από οπουδήποτε βρίσκεσαι.

Έλεγχος Συμπτωμάτων

Έλεγχος Συμπτωμάτων

Με το docandu δεν χρειάζεται να ξοδεύεις ώρες αναζήτησης στο internet για τα συμπτώματα σου. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να καταλάβει καλύτερα τα συμπτώματα σου (+20,000) και να σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές για τα επόμενα βήματα.

Έξυπνος Έλεγχος COVID19

Έξυπνος Έλεγχος COVID19

Ένα πρωτοποριακό σύστημα που εκτιμά τον κίνδυνο κάποιος να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό προκειμένου να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

Ψηφιακό Ιατρικό Ιστορικό

Ψηφιακό Ιατρικό Ιστορικό

Όλο το ιατρικό σου ιστορικό ασφαλώς αποθηκευμένο σε ένα μέρος - παθήσεις, φάρμακα, εξετάσεις, ιατρικές γνωματεύσεις κτλ. Πρόσβαση από κινητό ή υπολογιστή. Μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Γιατί να επιλέξετε την docandu;

– ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ –

Είμαστε καινοτόμοι

Συνδυάζουμε την υψηλού επιπέδου παραδοσιακή ιατρική με τις πιο σύγχρονες, και ταυτόχρονα απλές και εύχρηστες, ψηφιακές καινοτομίες. Παρέχουμε εύκολη, οικονομική και σύγχρονη την πρόσβαση στην υγεία οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.

Είμαστε αξιόπιστοι

Υποστηρίζουμε περισσότερους από 42.000 ασθενείς και μερικές από τις πιο σεβαστές εταιρείες υγείας, όπως οι SOS Ιατρούς & Boehringer Ingelheim. Συνεργαζόμαστε με δημόσιους και ακαδημαϊκούς τομείς όπως η Περιφέρεια Αττικής, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Imperial College London.

Είμαστε αναγνωρισμένοι

Είμαστε αναγνωρισμένοι και βραβευμένοι ως μια από τις καλύτερες καινοτόμες λύσεις στην ψηφιακή υγεία από τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Υπουργείο Υγείας από το GreeceVsVirus.

Είμαστε ασφαλείς

Τα προσωπικά δεδομένα και τα δεδομένα υγείας προστατεύονται σε πλήρη συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρώπης (GDPR). Ο έξυπνος έλεγχος συμπτωμάτων είναι πιστοποιημένο με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι τα οφέλη;

– ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ –

Δώστε στους εργαζομένους σας την ηρεμία ότι ανά πάσα στιγμή έχουν τον ιατρό δίπλα τους

Μειώστε τις άδειες για λόγους υγείας και εξοικονομήστε χιλιάδες ώρες εργασίας

Γίνετε πρωτοπόρος στην έμπρακτη υποστήριξη της υγείας των υπαλλήλων σας

Επιλέξτε έναν εύκολο, σύγχρονο, καινοτόμο και οικονομικό τρόπο για μια υπηρεσία Ζωής

Πόσο κοστίζει;

Δώστε στους υπαλλήλους σας premium subscription της Docandu (απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας) με κόστος που ξεκινάει από €5.99 το μήνα ανά υπάλληλο (η τελική τιμή εξατομικεύεται ανάλογα με τον αριθμό των υπαλλήλων).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας καλέσουμε για να συζητήσουμε πάνω στις δικές σας ανάγκες.

    Γίνε μέλος της οικογένειας μας